Villa Asfodelo is named after the villa that host it, a reserved and quiet condominium in the heart of Alghero. The interiors of Villa Asfodelo are presented with a sophisticated simplicity. The classic style wants to respect the history of the structure, built in the second half of the thirties and later used as a library and theater. The spacious entry, delimited by large windows, continues into a hallway where the stone walls frame the marble and bright surfaces of the environments. The COR-TEN is king, filling the ceiling and furnishings, unique and ad-hoc.
The soft lighting, designed and managed to get an intimate and collect effect, are organized everywhere embellishing the warm and cosy atmosphere.

OUR ROOMS

Villa Asfodelo Alghero Sardinia

PLEASE FILL OUT THE FORM BELOW FOR MORE INFORMATIONS

FOLLOW US ON FACEBOOK

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Instagram ha restituito dati non validi.

BLOG